Veel gesteelde vragen

Verlanglijsten

V: Is er een limiet aan het aantal verlanglijsten dat ik kan aanmaken?

A: Nee, het aantal verlanglijsten is onbeperkt. Hou er echter wel rekening mee dat hoe meer verlanglijsten je maakt, des te moeilijker het wordt om ze te beheren.

V: Is er limiet aan het aantal artikelen dat ik op mijn verlanglijst kan zetten?

A: Nee, de hoeveelheid artikelen is ook onbeperkt.

V: Hoe kan ik handmatig een artikel aan mijn verlanglijst toevoegen?

A: Selecteer de +Toevoegen knop op je verlanglijst. In het volgende scherm moet je alle informatie van het artikel handmatig invullen: naam, plaatje, prijs, URL en een omschrijving.

V: Hoe kan ik een artikel toevoegen met de +Toevoegen WishMONKEY.nl bladwijzer functionaliteit?

A: Voeg eerst de +Toevoegen WishMONKEY.nl bladwijzer functionaliteit aan je bladwijzers toe (soms ook favorieten genoemd), door het aan te klikken en te slepen naar de gewenste locatie.

Hierna kan je naar het gewenste artikel gaan op de externe website; selecteer het artikel en klik op de +Toevoegen WishMONKEY.nl bladwijzer. Een pop-up venster wordt getoond met de meeste informatie al ingevuld. Vul handmatig de prijs in, controleer of het juiste plaatje is geselecteerd, en vul eventueel een omschrijving in. Hierna kan je de Opslaan naar verlanglijst knop kiezen om het aan je verlanglijst toe te voegen.

V: Kan ik een artikel dat op mijn verlanglijst staat aanpassen of verwijderen?

A: Ja, dit kan eenvoudig worden gedaan door het artikel te selecteren en de Verwijder of Aanpassen knop te kiezen.

V: Welke artikelen zijn beschikbaar in de WishMONKEY.nl online catalogus?

A: We bieden een brede selectie artikelen aan op de WishMONKEY.nl online catalogus: babyartikelen, fietsen, kinderboeken, kinderkleding, spellen, sportartikelen en speelgoed.

V: Is WishMONKEY.nl een webwinkel?

A: Nee, WishMONKEY.nl is geen webwinkel. Onze online catalogus wordt aangeboden door webwinkels van derde partijen.

V: Hoe kan ik mijn verlanglijst met mijn vrienden en familie delen?

A: Omdat WishMONKEY.nl is opgezet als een gemeenschap van leden, is het alleen mogelijk om je verlanglijst te delen met vrienden of familieleden die je uitgenodigd hebt en die lid zijn geworden van WishMONKEY.nl. Op deze manier hebben alleen leden binnen je eigen gemeenschap toegang tot je verlanglijst en je ledenprofiel en tot onze unieke E-Wallet functionaliteit.

Een uitnodiging versturen

V: Hoe kan ik mijn vrienden en familie uitnodigen om lid te worden van WishMONKEY.nl?

A: Ga naar je Stuur een Uitnodiging paneel en selecteer het ‘Word Lid’ uitnodiging label. Op dit label staat een tekstbox waar je de e-mailadressen van je vrienden en familie in kunt typen. Wanneer er een ‘Word Lid’ uitnodiging is verstuurd, ontvangen je vrienden en familie een e-mail. Wanneer ze lid zijn geworden van WishMONKEY.nl en hun account hebben geactiveerd, ontvang je een bevestiging die wordt getoond op je Vrienden Icoon. Het profiel van je vriend of familielid wordt getoond in je Vriendenlijst, die toegankelijk is via je Vrienden Icoon.

V: Hoe kan ik een ‘Save the Day’ bericht sturen?

A: Je kunt een ‘Save the Day’ uitnodiging sturen voor die gelegenheden waarop je een datum hebt gekozen maar nog geen feestlocatie hebt geselecteerd. Wanneer je een ‘Save the Day’ uitnodiging hebt verstuurd, krijg je automatisch een e-mailbevestiging met daarin een lijst met de leden die zijn uitgenodigd. Dit om te voorkomen dat je dubbele uitnodigingen verstuurt of vergeet om iemand uit te nodigen.

V: Hoe kan ik een feestuitnodiging versturen?

A: Je kunt een feestuitnodiging versturen wanneer je alle details van je feest weet. Je kunt eventueel ook je verlanglijst meesturen als je deze met je gasten wilt delen. Selecteer eerst de reden voor je feest uit het keuzemenu. Dan kun je je gasten selecteren door de e-mailadressen van bestaande leden in je gemeenschap aan te klikken. Ook kan je de tekstbox gebruiken om e-mailadressen van gasten in te vullen die nog geen lid zijn van WishMONKEY.nl. Vervolgens kun je de feestinformatie invullen. Hierna kan je de uitnodiging bekijken voordat je hem verstuurt per e-mail of uitprint.

Wanneer je een feestuitnodiging hebt verstuurd, krijg je automatisch een e-mailbevestiging met daarin een lijst met de leden die zijn uitgenodigd. Dit om te voorkomen dat je dubbele uitnodigingen verstuurt of vergeet om iemand uit te nodigen.

V: Hoe weet ik of een vriend of familielid naar mijn feestje komt?

A: Vrienden en familieleden kunnen makkelijk aangeven dat ze komen door de Bevestig knop in hun e-mailuitnodigingen aan te klikken. Je krijgt dan automatisch een e-mailbericht dat ze naar je feest komen.

E-Wallet

V: Wat is het doel van de E-Wallet?

A: Elk WishMONKEY.nl lid heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenaamde E-Wallet. De E-Wallet is handig om leden kleine bedragen te laten geven in plaats van het kopen van een cadeau. De E-Wallet is ook handig wanneer een groep vrienden of familieleden samen een groot cadeau willen kopen.

V: Is het gebruik van de E-Wallet veilig?

A: Het doel van de E-Wallet is om te dienen als zakgeld. WishMONKEY.nl biedt de E-Wallet aan zodat onze leden extra flexibel zijn met het kopen van een artikel op hun verlanglijst. Het is belangrijk om te weten dat het alleen mogelijk is om bedragen te geven aan leden van je eigen gemeenschap. Vanwege veiligheidsredenen, is het niet mogelijk om betalingen vanuit je E-Wallet aan derde partijen over te maken. Het is daarom ook alleen mogelijk om geld op te nemen vanuit je E-Wallet naar je eerder opgegeven bankrekening.

V: Hoe kan ik mijn E-Wallet (her-)opladen?

A: De E-Wallet kan makkelijk worden opgeladen met het iDEAL betalingssysteem. Meteen nadat een bedrag is overgemaakt via iDEAL is het bedrag beschikbaar in je E-Wallet; je kunt het dan gebruiken om geld te geven aan een andere lid van WishMONKEY.nl.

V: Hoe kan ik geld geven?

A: Een lid van WishMONKEY.nl kan geld geven aan een ander lid door het ledenprofiel uit de vriendenlijst uit te kiezen en daarna de juiste verlanglijst te selecteren. Binnen de verlanglijst kan je het artikel kiezen waar je aan wilt bijdragen. Na het selecteren van de ‘Schenken’ knop wordt er een nieuwe pagina geopend met de juiste instructies om een schenking te maken.

Account

V: Is het mogelijk om een deelaccount aan te maken voor mijn kind?

A: Ja, dit is mogelijk door het selecteren van het menu naast de naam van het lid en dan Rekening Veranderen/Rekening Toevoegen te kiezen. Het aanmaken van een deelaccount vereist een nieuw e-mailadres voor elke nieuwe deelaccount. Dit is nodig om het mogelijk te maken om de deelaccount persoonlijk te kunnen maken, om uitnodigingen te kunnen sturen en te ontvangen, en om vrienden aan je vriendenlijst te kunnen toevoegen. Let er op dat het e-mailadres dat hoort bij de hoofdaccount nog steeds wordt gebruikt om in te loggen in de deelaccount

V: Mogen minderjarigen hun eigen account aanmaken?

A: Iedereen met een geldig e-mailadres kan een account bij Wish MONKEY.nl aanmaken. Hoewel alle functionaliteiten en inhoud van WishMONKEY.nl geschikt zijn voor minderjarigen, wordt er van minderjarigen verwacht dat ze een account aanmaken met toestemming van hun ouders.

Account Profiel

V: Is het een vereiste om mijn Profiel in te vullen?

A: Nee, het is geen vereiste. Echter, je profielinformatie maakt het voor je vrienden op WishMONKEY.nl makkelijker om jou te leren kennen en te weten wat jij leuk vindt. Ook kan WishMONKEY.nl je relevante informatie toesturen die van toepassing kan zijn op je verjaardag en de plek waar je leeft.

Feestlocaties

V: Ik weet een feestlocatie maar ik kan deze niet vinden op WishMONKEY.nl. Kan deze feestlocatie misschien worden toegevoegd?

A: Ja, we krijgen continu nieuwe feestlocaties en activiteiten in ons bestand en we zijn altijd bereid om er nieuwe namen en/of categorieën aan toe te voegen. Stuur ons alsjeblieft een e-mail met alle relevante informatie naar: info@wishmonkey.nl.

V: Wat is het voordeel voor mij om mijn feestlocatie aan te melden bij WishMONKEY.nl?

A: De leden van WishMONKEY.nl zijn voornamelijk kinderen (en hun ouders) die een verjaardagfeestje willen geven. Wanneer u uw feestlocatie aanmeld, heeft u direct toegang tot deze hoog gemotiveerd doelgroep. Het aanmelden van uw feestlocatie is gratis.

Wanneer u zich aanmeldt bij WishMONKEY.nl heeft uw feestlocatie voordeel van onze unieke platform en technologie. U bespaart zo kosten omdat u niet hoeft te investeren in een uitgebreide website, of in Search Engine Optimisation om uw website beter vindbaar te maken. WishMONKEY.nl doet dit allemaal voor u.

Wanneer u zich aanmeldt heeft u de mogelijkheid om het profiel van uw feestlocatie te beheren en aan te passen, zodat alle informatie (zoals beschrijving, foto’s, extra faciliteiten) altijd correct is. U bent er zo zeker van dat uw feestlocatie goed kan worden beoordeeld door onze leden wanneer ze een locatie zoeken voor hun feest.

Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie of wanneer u vragen heeft over onze aanmeldprocedure: info@wishmonkey.nl.