Maak een verlangslijst aan en zorg dat je dromen uitkomen! Wat is WishMONKEY?

WishMONKEY.nl is een website waarop je je verlanglijstje met je vrienden en familie kunt delen. Je kunt ook spannende feestlocaties dichtbij je in de buurt vinden en uitnodigingen voor je feest versturen.

Je kunt een nieuwe Verlanglijst maken voor elke gelegenheid: verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, het slagen voor je eindexamen, of voor de aanstaande moeder en de komst van een nieuwe baby.

Bij WishMONKEY.nl kun je cadeau-ideeën op drie manieren aan je Verlanglijst toevoegen: handmatig, vanuit een externe webwinkel, of via een uitgebreide online catalogus.

WishMONKEY.nl biedt de functionaliteit van een E-Wallet aan. Hiermee is het mogelijk voor je familie en vrienden om aan jou kleine bedragen te geven, in plaats van een cadeau. Dit is handig wanneer het cadeau in je Verlanglijst te duur is voor één persoon, of wanneer je liever wilt sparen voor een andere gelegenheid.

Op WishMONKEY.nl kunnen ouders voor hun kinderen deelrekeningen aanmaken onder hun eigen rekening. Zo kun je voor elke deelrekening de Verlanglijsten en Uitnodigingen persoonlijk maken, terwijl ouders nog steeds het overzicht houden over de deelrekeningen van hun kinderen

WishMONKEY.nl is gratis toegankelijk voor iedereen.

Hoe werkt het?

Meld je aan en maak je eigen Verlanglijst voor je volgende speciale gebeurtenis!

Aan de slag