Verstuur een uitnodiging voor je volgende feest!

WishMONKEY.nl is een website waarop je je verlanglijstje met je vrienden en familie kunt delen. Je kunt ook spannende feestlocaties dichtbij je in de buurt vinden en uitnodigingen voor je feest versturen.

Op WishMONKEY.nl heb je de mogelijkheid om een uitnodiging per email te versturen voor al jouw speciale gelegenheden: verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, het einde van het schooljaar, of voor een aanstaande moeder en de komst van een nieuwe baby. Je vrienden en familie kunnen ook hun aanwezigheid via E-mail bevestigen en bovendien kun je gemakkelijk een uitgeprinte versie maken van je uitnodiging.

Je kunt ook ‘Save the Day’ uitnodigingen versturen; handig voor wanneer je een feest wilt geven en wel de datum weet, maar nog niet de feestlocatie. Zodra je weet waar je je feest gaat geven kun je alsnog een volledige uitnodiging versturen.

Je kunt uitnodigingen sturen naar vrienden en familieleden die al lid zijn van WishMONKEY.nl, maar ook naar mensen die zich nog moeten aanmelden.

Met WishMONKEY.nl kun je eenvoudig het profiel bekijken van de mensen in jouw vriendenkring. Ook kun je met ze chatten met onze eigen chatfunctie.

WishMONKEY.nl is gratis toegankelijk voor iedereen.

Hoe werkt het?

  • prof

    1. Kies gebeurtenis

  • prof

    2. Selecteer vrienden

  • prof

    3. Pas de uitnodiging aan

Meld je aan en maak je eigen Verlanglijst voor je volgende speciale gebeurtenis!

Aan de slag